Karácsonykor kapott sztrókot a börtönben M. Richárd, Szombathelyen

A közösségi oldalakon már a halálhíre terjed, amit sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudunk. Az azonban biztosnak tűnik, hogy a hírekkel ellentétben nem kedden, hanem múlt szombaton lett rosszul a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben.

Az M. Richárdról szóló találgatásokról a PestiSrácok adott hírt , azzal, hogy információjuk szerint kedden került kórházba agyvérzéssel a gázoló, de nem halt meg.

Mentő a szombathelyi börtön területén - a kép illusztráció
TM/Nyugat.hu
Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Értesülésünk szerint M. Richárd még december 25-én , szombaton lett rosszul a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben. Azonnal mentőt hívtak hozzá. Feltehetőleg sztrókot kapott, súlyos állapotban szállították el a börtönből.

A Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézet egyik szárnya
TM/Nyugat.hu

Információnk szerint a férfit a Büntetés-Végrehajtás Egészségügyi Központjába került, Berettyóújfaluba.

A meg nem erősített halálhírhez hozzájárulhatott, hogy kedden halottszállítót láttak kijönni a szombathelyi börtön területéről, azonban M. Richárdot már három nappal korábban elszállították Szombathelyről.

M. Richárd 2017. májusában volt aktív részese egy halálos kimenetelű balesetnek. Budapesten, a Dózsa György úton kb. 140 km/órás sebességgel haladt külföldi rendszámú autóval, amikor szabálytalanul elé kanyarodott egy jármű. Az ütközésnél a kanyarodó autó két utasa meghalt, vezetője életveszélyes sérüléseket szenvedett, M. Richárd és három gyalogos könnyebben megsérült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sokkoló