Karácsonykor kapott sztrókot a börtönben M. Richárd, Szombathelyen

A közösségi oldalakon már a halálhíre terjed, amit sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudunk. Az azonban biztosnak tűnik, hogy a hírekkel ellentétben nem kedden, hanem múlt szombaton lett rosszul a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben.

Az M. Richárdról szóló találgatásokról a PestiSrácok adott hírt , azzal, hogy információjuk szerint kedden került kórházba agyvérzéssel a gázoló, de nem halt meg.

Mentő a szombathelyi börtön területén - a kép illusztráció
TM/Nyugat.hu

Értesülésünk szerint M. Richárd még december 25-én , szombaton lett rosszul a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben. Azonnal mentőt hívtak hozzá. Feltehetőleg sztrókot kapott, súlyos állapotban szállították el a börtönből.

A Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézet egyik szárnya
TM/Nyugat.hu

Információnk szerint a férfit a Büntetés-Végrehajtás Egészségügyi Központjába került, Berettyóújfaluba.

A meg nem erősített halálhírhez hozzájárulhatott, hogy kedden halottszállítót láttak kijönni a szombathelyi börtön területéről, azonban M. Richárdot már három nappal korábban elszállították Szombathelyről.

M. Richárd 2017. májusában volt aktív részese egy halálos kimenetelű balesetnek. Budapesten, a Dózsa György úton kb. 140 km/órás sebességgel haladt külföldi rendszámú autóval, amikor szabálytalanul elé kanyarodott egy jármű. Az ütközésnél a kanyarodó autó két utasa meghalt, vezetője életveszélyes sérüléseket szenvedett, M. Richárd és három gyalogos könnyebben megsérült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Sokkoló