Ma lesz Novák Katalin beiktatási bulija

Magyarország első női köztársasági elnökének első munkahete végén rendeznek beiktatási díszceremóniát.

Május 14-én ünnepélyes keretek között kezdi meg államfői szolgálatát Novák Katalin, aki a héten már megkezdte a hivatali munkát a Sándor-palotában Áder János utódjaként.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

A beiktatási eseménysor reggel 8.30-kor a Kálvin téri református templomban ökumenikus istentisztelettel kezdődik, ezt a belvárosi téren kivetítőkön keresztül lehet követni.

Ezt követően, 11 órától a Kossuth téren "beiktatási díszceremóniára" kerül sor, ezen mond beszédet Novák Katalin. Az ünnepség e helyszínén zenei fellépők is lesznek:

• Balázs János és Kádár Viktória zongoraművészek

• Rúzsa Magdolna énekesnő

• a Magyar Nemzeti Táncegyüttes

• Angelica leánykar

13 órától aztán megnyílik a klasszicista Sándor-palota kapuja a közönség számára.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek