Magas állami kitüntetést kapott a Celldömölki járás főállatorvosa

Tóth Zoltán több mint négy évtizede dolgozik a szakmában.

Nemzeti ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából magas állami kitüntetésben részesült Tóth Zoltán, a Celldömölki járás főállatorvosa – írja a Vas Megyei Kormányhivatal.

Magyarország köztársasági elnöke a Magyar Ezüst Érdemkereszt (polgári tagozat) adományozásával ismerte el Tóth Zoltán több mint négy évtizedes példaértékű szakmai szolgálatát.

Tóth Zoltán 1981-ben kezdte meg állatorvosi tevékenységét, két esztendővel később pedig a hivatásához kapcsolódó hatósági feladatvégzést. 2015 októberétől a Vas Megyei Kormányhivatal kötelékébe tartozó Celldömölki Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályának vezetője, járási főállatorvos.

Tóth Zoltán
Vas megyei kormányhivatal

A kitüntetést Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter adta át Budapesten, 2022. augusztus 19-én.

Ahogy arról lapunk is beszámolt Magas állami kitüntetést kapott Harangozó Bertalan 2022. August 19. 17:51 , az állami ünnep alkalmából Harangozó Bertalan, a Vas Megyei Kormányhivatal volt kormánymegbízottja tisztikeresztet vehetett át a minisztertől.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Magas állami kitüntetést kapott Harangozó Bertalan

A nyugdíjba vonult kormánymegbízott immmár tisztikereszt tulajdonos.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet