Kitüntették Miszlivetz Ferencet, a kőszegi felsőoktatás megszervezőjét

Magyar Érdemrend tisztikeresztje polgári tagozata kitüntetést kapott.

Orbán Viktor miniszterelnök előterjesztésére adományozott Magyar Érdemrend tisztikeresztje polgári tagozata kitüntetést Dr. Áder János köztársasági elnök a kőszegi dr. Miszlivetz Ferencnek – büszkélkedett el Kőszeg város hivatalos Facebook-oldala.

Mint írják, az elismerést több évtizedes, kimagasló színvonalú tudományos kutatói és oktatói pályája, valamint a KRAFT Program kidolgozásában vállalt szerepe miatt kapta.

dr. Miszlivetz Ferenc József
Facebook/Kőszeg város

Dr. Miszlivetz Ferenc József egyébként a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézetének főigazgatója, a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Karának egyetemi tanára.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek