Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egy 38 éves magyar férfit és hat éves lányát gázolta el a Railjet Alsó-Ausztriában

Felmerült az öngyilkosság, s ezzel együtt a gyilkosság gyanúja.

A 38 éves magyar származású férfit a bécsújhelyi járásban lévő Sollenaunál gátolta el a vonat hat éves kislányával együtt. A szörnyű tragédia kedden éjjel történt, az anyát kríziscsoport segíti- írja a Heute.at .

A Railjet este 22 óra 50 perc körül gázolt, a 38 éves férfi és 6 éves lányával állítólag egy közeledő vonat elé sétált, amely Bécs felé tartott.

Öngyilkosság és gyilkosság gyanúja merült fel, az osztrák rendőrség vizsgálja a tragédia körülményeit.

A tűzoltóság kiürítette a vagonokat, és a vonat utasait a szomszédos parkolóba kísérte. Az utasokat busszal szállították tovább. A vasútvonalat körülbelül három órára lezárták.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló