Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Magyar kerékpártolvajok buktak le Burgenlandban

Két magyar állampolgárságú fiatal férfit gyanúsítanak azzal, hogy több ízben is kerékpárokat, mopedeket tulajdonítottak el a Felsőpulyai járásban.

Az elmúlt néhány hónapban számtalan eltűnt kerékpárt jelentettek Közép-Burgenlandban. A rendőrség most egy szemtanú segítségével kapta el a párost, aki Középpulyán (Mitterpullendorf) péntek hajnalban lett figyelmes a gyanúsítottak kocsijára. A kiérkező rendőrök az ellenőrzés során két férfit fogtak el, akik csak ezen az éjszakán nyolc helyre hatoltak be, köztük lépcsőházakba és pincékbe.

Az elkövetők autóikkal a közeli parkolóból egy mopedet és egy motorkerékpárt is elloptak, amit a rendőrök megtaláltak. Az eltulajdonított járművek értéke 4 számjegyű euróösszegre rúg. Az autókban egyébként a betöréskor használt szerszámokat és két gázpisztolyt is találtak a hatóságok, egy közeli kukoricatábláról pedig két, nem sokkal korábban eltűntnek jelentett motor és két kerékpár is előkerült. A két, 24 és 25 éves magyar állampolgárhoz feltehetőleg több másik lopás is köthető, melyeket a Nagymartoni és a Kismartoni járásban, illetve Alsó-Ausztriában követtek el. Őket a kismartoni igazságszolgáltatási intézetbe szállították.

( BVZ )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra