Egy magyar kisfiú lett az első burgenlandi baba 2020-ban

Kendének hívják, az anyuka és az apuka is magyar.

Az ORF adta hírül, hogy egy magyar kisfiú lett az első 2020-as baba Burgenlandban. A kis Kende január 1-jén hajnali 2 óra 18 perckor látta meg a napvilágot 3494 grammal és 54 centiméterrel Kismartonban, azaz Eisenstadtban.

Az osztrák csatorna riportjából kiderül az is, hogy mindkét szülő magyar és a kis Kende már a második gyermekük. Szerencsére az anya és a baba is jól vannak.

Burgenländisches Neujahrsbaby - Burgenland heute vom 01.01.2020 um 19:00 Uhr

Nachrichten, Magazine, Dokumentationen, Diskussionen, Kultur, Sport, Shows, Comedys, Filme, Serien, Regional- und Kindersendungen: Die Videoplattform ORF-TVthek bietet mehr als 200 ORF-TV-Sendungen als Livestream und Video-on-Demand an. Die Videoarchive erlauben zudem einen Blick ins ORF-Archiv zu zeit- und kulturgeschichtlichen Themen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Anyakönyvi hírek