3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

A magyar kormány továbbra is blokkolja az Ukrajnának szóló európai uniós segélyt

Semmiben nem akarják támogatni Ukrajnát a nemzetközi életben.

Az Ukrajnának szánt 500 millió eurós uniós hadisegély továbbra is elakadt Magyarországon – írta a 24.hu.

A magyar kormány május közepén akadályozta meg, hogy az Európai Unió folyósítsa Ukrajnának az Európai Békekeretből származó hadisegélyt, és ezt a döntést azzal indokolták, hogy az OTP-t felvették a háborús szponzorok listájára. Most azonban felfüggesztették az OTP-t elítélő határozatot.

Ukrajna az OTP-t érintő kedvező döntéstől azt várja, hogy Magyarország feloldja az ukrán nép számára létfontosságú ötszáz millió eurós uniós katonai segély blokkolását, Orbán Viktor viszont nemrég kijelentette:

"Magyarország semmiben nem támogatja Ukrajnát a nemzetközi életben, amíg az vissza nem állítja a magyar kisebbség jogait."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet