Magyar Péter a Facebookon keres polgármester-jelölteket

Olyanokat, akik azonosulni tudnak pártja céljaival.

Már nem lesz idejük, hogy saját jelölteket indítsanak az önkormányzati választáson, ezért várják olyan független polgármester- és képviselőjelöltek jelentkezését, akik úgy látják, hogy azonosulni tudnak a Talpra Magyarok Közössége és a TISZA párt céljaival és víziójával – írja a Facebookon Magyar Péter.

Azt kéri: akinek kedvére való az ajánlat, küldje el nekik az önéletrajzát és egy rövid koncepciót "a településük és hazánk kapcsán". Magyar beszámolt arról is, hogy az európai parlamenti képviselői pályázatukra kevesebb, mint két nap alatt 538 kiváló pályázat érkezett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek