Magyar Péter, Dobrev Klára és Donáth Anna ott lesz a köztévé EP vitáján

Ők már kézhez kapták a meghívót.

Magyar Péter, Dobrev Klára és Donáth Anna is ott lesz a köztévé által szervezett EP vitán.

Magyar Péter Facebook-oldalán úgy fogalmazott, "örülök, hogy kiálltunk magunkért és, hogy milliókkal a hátunk mögött elértük, hogy egy évtized után a Fidesz propaganda zászlóshajója, a “köz”televízió nem tudja megakadályozni, hogy élő választási vitaműsort rendezzenek."

Donáth Anna közösségi oldalán azt írta, "megrendült a rendszer. A köztelevízió vitát szervez a pártok listavezetőinek részvételével. Az arrogáns hazugsággyár egy pillanatra úgy működik, ahogy működnie kellene. Egy pár órás vita, egy pár óra igazság nem fogja semmissé tenni a hosszú évek óta folyó agymosást és propagandát, de jelképes, szimbolikus ereje van. Azt jelzi, hogy a Fidesz legyőzhető, a rendszer leváltható."

Hozzátette, "én ott leszek a vitán, ahogy ott leszek azokon is, amit az ATV és a Partizán szervez. Remélem, hogy Deutsch Tamás sem keres majd kifogást, és számot ad a saját becsapott szavazóinak és a kifosztott magyar társadalomnak, hogy mit tettek az elmúlt években. Hogyan és miért tették tönkre a gazdaságot, az oktatást és az egészségügyet. Hogyan lopják el több mint egy évtizede az uniós pénzeket."

Dobrev Klára már pénteken jelezte, Lesz EP vita a köztévén May 10. 19:06 ő biztosan ott lesz az MTVA által szervezett vitán is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet