Magyar Péter Kijevbe utazik a gyerekkórház lebombázás miatt

A Tisza Párt alelnöke egymillió forintot ajánlott fel a kijevi kórházaknak.

„Holnap hajnalban a TISZA Párt és a magyar emberek képviseletében Kijevbe utazom. Apaként nem tehetek másként. A tegnapi szörnyű orosz rakétatámadás a kijevi gyermekkórház ellen mindenkit megdöbbentett. Nincs háborúzó gyerek. Ők nem tehetnek semmiről. Még esélyük sem volt az életre” - írta Facebook-posztjában Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke.

Magyar közölte, hogy magánszemélyként egymillió forintot ajánl fel a Medspot Alapítványnak, amely segítségével egészségügyi és orvosi eszközt juttat el a kijevi kórházaknak. Hozzátette, a Tisza Párt képviseletében utazik Ukrajnába szerda hajnalban.

Hétfőn napközben érte orosz találat a kijevi Okhmatdyt gyermekklinikát, a sérültekről és a romokról készült fotók bejárták a világsajtót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek