Magyar Péternek még nincs meg a pártja, de máris rengetegen szavaznának rá

A Blikk oldalán szavazók mintegy 85 százaléka szavazna az ügyvéd potenciális politikai formációjára.

Magyar Péter közel három hete kezdett bele intenzív közéleti kampányába, az elmúlt napokban (a kezdeti teljes elzárkózás után) már pedzegette, hogy akár politikai karrierbe is kezdene.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A Blikk megkérdezte olvasóit, szavaznának-e Magyar pártjára – úgy, hogy egyelőre vajmi keveset lehet tudni arról, pontosan milyen irányultságú politikai tömörülésben gondolkodna, és eddig céljait is elég elnagyoltan közölte csak.

Ennek ellenére az eredmény mindent elsöprő lett: a lap oldalán szavazók mintegy 85 százaléka szavazna az ügyvéd potenciális politikai formációjára.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek