Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Magyar politikusokat és bírókat akart kivégezni egy csoport

"Halálos ítéleteket" hoztak, a tagokat arra biztatták, hogy hajtsák azokat végre. A rendőrség lecsapott rájuk.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség emberölés előkészülete miatt több helyen is lecsapott a magát a „Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya Bíróságának” nevező csoport tagjaira - írja a Telex.

A csoport vezetői bírókra, állami vezetőkre, kormánypárti és ellenzéki vezető politikusokra, közéleti szereplőkre adtak ki „halálos ítéleteket”. A terrorelhárítás és a rendőrség több helyen lépett akcióba, házkutatásokat tartottak és bizonyítékokat foglaltak le.

A gyanú szerint a csoport tagjai szeptember 11-én egy Fejér megyei községben találkoztak. Az erről készült felvétel felkerült egy videomegosztó csatornára. A felvételen a radikális politikai nézeteket valló csoport tagjaival vezetőjük közölte: „hadiállapot van”, és az igazságszolgáltatás tagjaira, így különösen a devizahiteles perekben eljáró bírákra és családjukra „az én ítéletem halál”.

A videón többen is arra biztatták a csoport tagjait, hogy öljék meg a név szerint megjelölt állami vezetőket, kormánypárti és ellenzéki vezető politikusokat, közéleti szereplőket.

Az akcióban a Terrorelhárítási Központ, a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Készenléti Rendőrség egyenruhás állománya és a Nemzeti Nyomozó Iroda, valamint a Baranya Megyei Rendőr- főkapitányság is közreműködött. Az ügyészség eddig két elkövető őrizetét rendelte el, és vizsgálja, hogy történt-e súlyosabb bűncselekmény is.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló