Magyar politikusokat és bírókat akart kivégezni egy csoport

"Halálos ítéleteket" hoztak, a tagokat arra biztatták, hogy hajtsák azokat végre. A rendőrség lecsapott rájuk.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség emberölés előkészülete miatt több helyen is lecsapott a magát a „Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya Bíróságának” nevező csoport tagjaira - írja a Telex.

A csoport vezetői bírókra, állami vezetőkre, kormánypárti és ellenzéki vezető politikusokra, közéleti szereplőkre adtak ki „halálos ítéleteket”. A terrorelhárítás és a rendőrség több helyen lépett akcióba, házkutatásokat tartottak és bizonyítékokat foglaltak le.

A gyanú szerint a csoport tagjai szeptember 11-én egy Fejér megyei községben találkoztak. Az erről készült felvétel felkerült egy videomegosztó csatornára. A felvételen a radikális politikai nézeteket valló csoport tagjaival vezetőjük közölte: „hadiállapot van”, és az igazságszolgáltatás tagjaira, így különösen a devizahiteles perekben eljáró bírákra és családjukra „az én ítéletem halál”.

A videón többen is arra biztatták a csoport tagjait, hogy öljék meg a név szerint megjelölt állami vezetőket, kormánypárti és ellenzéki vezető politikusokat, közéleti szereplőket.

Az akcióban a Terrorelhárítási Központ, a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Készenléti Rendőrség egyenruhás állománya és a Nemzeti Nyomozó Iroda, valamint a Baranya Megyei Rendőr- főkapitányság is közreműködött. Az ügyészség eddig két elkövető őrizetét rendelte el, és vizsgálja, hogy történt-e súlyosabb bűncselekmény is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló