Magyar szurkolólányért rajong a világ

Nemcsak a szépsége, hanem a tehetsége miatt is. Marics Petit is lenyűgözte.

Európa focilázban ég az Európa-bajnokság miatt: kicsik és nagyok, nők és férfiak egyaránt szurkolnak a saját válogatottjuknak. Egy magyar szurkolólány azonban nem a szurkolásával, hanem az elképesztő labdazsonglőrködésével hívta fel magára az egész világ figyelmét - írja a naphire.hu.

A Daily Mail Sport az Instagram-oldalán osztott meg egy videót a szőke hajú magyar lányról, aki egy kisebb méretű labdával az utcán dekázgat, passzolgat többedmagával. A felvételen egyébként feltűnik Marics Peti is, akit szintén lenyűgözött a magyar lány a tudásával.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek