Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A magyar kormány 300 ezer maszkot adott Horvátországnak és Szerbiának

Összesen 400 ezer darabot adtak át más országoknak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A magyar kormány Szerbiának 200 ezer, míg Horvátországnak 100 ezer maszkot küldött a járvány miatt – írja az Azonnali.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Jadranka Joksimović szerb európai integrációügyi miniszter jelentette be hétfőn, hogy a felszerelések megérkeztek az országba, amit már meg is köszönt Szijjártó Péter magyar külügyminiszternek. A cikk szerint Horvátországba a maszkokon kívül 5 ezer védőruhát is küldtünk, mindezeket Riczkó Botond Márk külgazdasági attasé adta át.

Nemrég írtuk Magyarország százezer maszkot ad Észak-Macedóniának April 06. 13:29 , hogy Észak-Macedóniába is jutott 100 ezer maszk és 5 ezer védőruházat. Szijjártó Péter Szkopjéban azt mondta, Budapest azért tud segíteni más országoknak, mert vásárolt egy maszkok gyártására alkalmas gyártósort Kínától, és hamarosan elkezdődik az egészségügyi maszkok sorozatgyártása.

Orbán Viktor egy hete arról beszélt a Parlamentben, hogy minden eszközt, ami rendelkezésre áll, a kórházakba halmozzák fel, hogy ki tudják védeni a terhelést. Azt is elmondta, nem tudja garantálni, hogy lesz annyi maszk, hogy meg tudják venni a magyarok a patikában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés