Magyarország keleti része fogékonyabb az erotikus tartalmakra

A Google Trends mutatói segítségével kiderül, hogy földrajzilag hol a legérdeklődőbbek a magyarok a szexuális tartalmak iránt.

Az vizsgálták, hogy tavaly nyár óta mely településeken volt fogékonyabb a lakosság az erotikus tartalmakra, és hol kerestek rá a legtöbben a szex szóra. Idén Kelet-Magyarország tarolt az interneten a szexuális témák iránti érdeklődésben - írja a Pénzcentrum.

A tavaly első helyezettként Farád képviselte a nyugati térséget, de idén be sem került a Top10-be, most a Békés vármegyei Kondoros lett az első, mögé még Gávevencsellő és Demecser, azaz két Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település tudott felkapaszkodni a képzeletbeli dobogóra.

A legszexéhesebb városok listájára még további három Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település került fel, a többi helyezést Hajdú-Bihar vármegye vitte el, egyedüliként a Dunántúlról a Fejér vármegyei Lepsény jutott be a listára. Budapest továbbra sem fért bele a legelőkelőbb tíz helyezett közé.

Az első tíz helyezett

Kondoros (Békés)

Gávavencsellő (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Demecser (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Sárrétudvari (Hajdú-Bihar)

Egyek (Hajdú-Bihar)

Nyírcsaholy (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Lepsény (Fejér)

Mánd (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nagyhalász (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Hajdúdorog (Hajdú-Bihar)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek