Most figyeljen: traffipaxozó rendőröket büntettek meg

A sáv közepén állva, a forgalommal szemben mértek sebességet.

Egy videofelvétel szerint egy civil rendőrautó forgalommal szemben, felkapcsolt tompított fényszóróval, a szembejövőket arra kényszerítve mért sebességet, hogy részben átlépjék a záróvonalat, miközben kikerülik a rendőrautót.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A Telex megkereste a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, hogy a traffipaxozó jármű miért ezt a helyszínt választotta; és indult-e valamilyen eljárás, és azt a választ kapta, hogy a nyilvánosságra hozott videofelvétel alapján a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság vezetője parancsnoki tényfeltáró vizsgálatot rendelt el.

Ennek eredménye alapján szakszerűtlen intézkedés miatt felelősségre vonták az érintett rendőröket, a hasonló esetek elkerülése érdekében pedig megtették a további szükséges intézkedéseket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek