Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyaros: több mint 100 család bukhatja el a lakását két veresegyházi lakóparkban

A kivitelező cég több mint 2 milliárd forint hitelt vett fel, amit nem törlesztett.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több mint száz család bukhatja a lakásra befizetett tízmillióit és a lakását is Veresegyházon. Ezt mondta a károsultak egy részét képviselő ügyvéd az RTL Híradónak, amit az szmo.hu közöl. Kiderült, elárvereznek két veresegyházi lakóparkot. Azokban szinte valamennyi lakást eladták már. Sok vevő a teljes vételárat kifizette. A lakóparkokat ugyanaz az építési vállalkozó építette. A hozzá köthető cég több mint 2 milliárd forint hitelt vett fel, amit nem törlesztett.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A kivitelező cég már régóta anyagi gondokkal küzd, a vevők azt mondják, folyamatosan pénzt kér tőlük, legutóbb 1 hónapja hívták össze őket. Ha elárverezik a lakóparkokat, a több mint 50 vevőt képviselő ügyvéd szerint a családok sosem kapják meg a lakásukat és a befizetett pénzt is elbukják. Sokan minden megtakarított pénzüket ebbe fektették, van, aki eladott egy lakást, hogy ide költözhessen és most kénytelen gyerekekkel albérletben élni.

A kivitelező cég az RTL Híradó szerint egy Veresegyházon jól ismert építési vállalkozó érdekeltsége. Egy hozzáköthető vállalkozás építtette azt a veresegyházi lakóparkot is, ahol életveszélyes körülmények között laknak évek óta a családok. Ők is kifizették a lakásukat, de még mindig nem került a nevükre. A cég ellen felszámolási eljárás indult, ami állami felügyelettel zajlik, a rendőrség is nyomoz csalás miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés