Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nyomós oka lehetett elhagyni a helyszínt az autósnak, aki belehajtott egy buszba Sárvárnál

A rendőrök keresik az ismeretlen rendszámú járművet.

A baleset Sárvár és Sótony között történt, ahol a kanyargós és viszonylag szűk úton 60 km/órás sebességkorlátozás van érvényben. A Sótony felől érkező, ismeretlen típusú személyautó egy jobbra ívelő kanyarban áttért a szemközti sávba, amit észlelt a szemből érkező MAN autóbusz vezetője is.

s_12a
TM/Nyugat.hu

Az utasokat szállító sofőr - amennyire biztonságosnak ítélte - a padka felé kormányozta az autóbuszt, de a személyautó így is érintőlegesen ütközött a busz hátuljával.

s_13a
TM/Nyugat.hu

Ezután információink szerint mindkét jármű megállt, de a személyautó néhány pillanattal később elhajtott a helyszínről.

s_04a
TM/Nyugat.hu

A balesetben a buszon utazók közül senki sem sérült meg, az utasokat egy másik autóbusz szállította tovább.

s_11
TM/Nyugat.hu

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A személyautó tükre és több alkatrésze a helyszínen maradt. A járműnek a bal oldala és eleje sérülhetett meg.

s_10
TM/Nyugat.hu

A sofőr feltehetőleg vadbalesetnek állítja majd be az esetet. Feltételezhető, hogy valamilyen nyomós oka lehetett elhagyni a helyszínt, például ittas, vagy bódult volt, esetleg vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

Ahogy azt említettük, az érintett útszakaszon 60 km/órás sebességkorlátozás van érvényben. A helyszíni szemle ideje alatt többször is már füllel meg lehetett állapítani, hogy a kanyarban érkező jármű túllépi ezt a sebességet.

s_08a
TM/Nyugat.hu

Több autóvezető - ahogyan a képen látható jármű vezetője is - erős fékezéssel tudott megállni a forgalmat irányító rendőr előtt. Ez azért is érdekes, mert két rendőrautó bekapcsolt fényhídja már messziről látszott, a kanyarok ellenére is. A rendőr ezeknek a sofőröknek felhívta a figyelmét a sebességkorlátozásra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra