Két autóval is ütközött egy seprőgép Szombathelyen

Az újjáépülő KRESZ-park mellett, a víztoronynál történt közlekedési baleset Szombathelyen, ahol az út gázvezeték fektetés miatt beszűkül.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt hétfőn délelőtt a szombathelyi Szent Flórián körúton.

TM/Nyugat.hu

A Hunyadi út felé tartó jobbkormányos seprőgép érintőlegesen ütközött a vele szemből érkező, leszűkített sávban haladó Volvo tükrével, majd egy álló taxi lökhárítójával.

TM/Nyugat.hu

Úgy tudjuk, hogy a felelősségét senki sem ismerte el a balesetért.

TM/Nyugat.hu

A Skoda taxi állt az útszűkület végénél, mivel a sofőr látta, hogy a szemből érkező seprőgép a teljes sávon behajtott az építési terület melletti szakaszra és egy Volvo már azzal szembe halad, a leszűkített részen.

TM/Nyugat.hu

A Volvo vezetője is azt mondta, hogy látta a szemből érkező teherautót, de úgy gondolta, hogy egy jobb oldali, kordonozatlan öbölbe be tud hajtani, hogy elengedje, addig azonban már nem jutott el.

TM/Nyugat.hu

A teherjármű vezetőjével nem tudtunk beszélni, de a másik két érintett azt mondta, hogy a sofőr az elsőbbségére hivatkozott.

TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt a rendőrség lezárta az érintett útszakaszt. A forgalmat rendészeti iskolában tanuló másodéves hallgatók irányították, rendőr felügyelete mellett.

TM/Nyugat.hu

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló