Manfred Weberrel tárgyalt Magyar Péter

A Tisza Pártnak az Európai Néppárt frakciójához való csatlakozásáról.

A párt a következő sajtóközleményt juttatta el lapunkhoz:

"A mai napon Budapestre látogatott Manfred Weber az Európai Néppárt elnöke és frakcióvezetője, hogy Magyar Péterrel a Tisza Párt alelnökével és az Európai Parlamenti választáson megválasztott képviselőkkel találkozzon.

Manfred Weber és Magyar Péter négyszemközti találkozón egyeztettek a Tisza Párt képviselőinek a Néppárt frakciójához való csatlakozásáról, valamint az Európai Parlament előtt álló döntésekben való együttműködési lehetőségekről. A barátságos és nyitott légkörű találkozón megállapodtak, hogy a néppárti frakció jövő heti ülésén a Tisza Párt képviselői megerősítik a frakcióba való belépési szándékukat, amelyet a frakció elnöke támogatólag fog döntésre előterjeszteni. Magyar Péter elmondta, hogy a Tisza Párt konstruktív, a magyar választók érdekeit képviselő módon fog dolgozni a Néppárti frakcióban és az Európai Parlamentben, hogy a lehető leghamarabb lezáruljanak azok az eljárások, amelyek akadályozzák az EU-s támogatások Magyarországra érkezését.

A megbeszélések során ismét egyértelművé vált, hogy ellentétben a kormányzati propaganda által sulykolt hazugsággal sem a Néppárt, sem annak frakcióvezetője, Manfred Weber nem háborúpárti. Manfred Weber ismét megerősítette, hogy a Fidesz által neki tulajdonított kijelentés a sorkatonaság bevezetésével kapcsolatban soha nem hangzott el, azt egyszerűen álhírnek minősítette.

Utoljára öt évvel ezelőtt járt magasrangú néppárti delegáció Magyarországon, ezért ez a mai találkozás történelmi jelentőségű és egy új, gyümölcsöző kapcsolat kezdete, mondta Magyar Péter."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek