Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már a levegő is kiakasztotta az alkoholszondát egy amerikai házibulin

Hetvenen tolták a partit.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amerikában, Marylanden akkora házibulit csapott egy egyetemista csoport, hogy már a levegőben is érezni lehetett az alkohol hatását - írja az USAToday . A buli persze jó kis hangzavarral járt, ami már nem tetszett annyira a szomszédoknak, ezért kihívták a rendőrséget. Ők meg szondázni akartak, de az alkoholszonda már a ház levegőjétől 0,1-es értéket mutatott. Az államban 0,8-as értéktől számít valaki részegnek.

A rendőrök szerint eléggé le volt harcolva a ház, a bírósági iratokban az áll, hogy az ablakokat szigetelőkkel takarták el, mindenhol üres üvegek és szemeteszsákok hevertek, a padló meg ragadt a piától.

A bulizó fiatalok viszont annyira megijedtek a rendőröktől, hogy nyolcan bezárkóztak a fürdőszobába, egy ember pedig kiugrott az ablakon, úgy próbált elmenekülni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra