Már biztos: jövőre nem lesz AlteRába

De nem kell csüggedni, vannak más tervek.

Ahogy igértük jelentkezünk, hiszen ilyenkor már keresitek az early bird jegyeket. Azonban idén jó hírrel nem tudunk szolgálni, a 2022-es Alterába Fesztivált nem tudjuk megtartani – írták csütörtök délelőtt a szervezők a Facebookon.

Majd egy kicsit részletezték is az okát. Az idén a saját szemükkel is láthatták a fesztiválozók, hogy jóval kevesebben voltak és emiatt sajnos veszteséggel zárt a fesztivál. Ez pedig azt jelenti, hogy a következő évet nem tudják vállalni.

Mészáros D. Zsolt

Más terveik viszont vannak, mint írják, szeretnének az Alterába Fesztivál neve alatt egyedi koncerteket tartani Körmenden. Erről januárban egyeztetnek majd az önkormányzattal és a Körmendi Kulturális Központtal.

Ami pedig pozitívum a szünetben, hogy legalább felújításokat végezhetnek és így 2023-ban egy megújult épülettel, infrastruktúrával várhatnak mindenkit a megszokott helyen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra