Már Cannes-ban jár Mészárosék szuperjachtja

Jól megtervezett és szervezett nyaralás ez.

Mint korábban írtuk 27 milliárdos jachton nyaral Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea 2023. August 07. 13:13 , nyaralás közben egy jachton kapta lencsevégre Várkonyi Andreát és Mészáros Lőrincet a 444. Mint kiderült, az új luxushajó a NER új szerzeménye, ami 27 milliárd forintba került.

A a jacht 12 vendég fogadására alkalmas, a legénység a kapitánnyal együtt 13 fős is lehet. Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egyébként Nápolyban szállt fel az új szerzeményre, és Caprira mentek. Az úton az egykori felcsúti polgármester családja is jelen volt.

Mészáros-Várkonyi
Facebook

A hvg.hu kiszúrta, hogy igen jól szervezettnek tűnő nyaralása van a frissen szerzett szuperjachton az ország aktuális álompárjának, Mészáros Lőrincnek és feleségének, Várkonyi Andreának. A máltai bejegyzésű, a cégadatok szerint a Mészáros tulajdonában levő MBH Bankhoz tartozó Euroleasing tulajdonában levő hajó pénteken érkezett a Cote d'Azur másik fontos helyére, a Vesselfinder adatai szerint pedig azóta ott horgonyoz a kikötőben.

Ezek szerint tehát a dél-olasz indulási helyről Monacón át vezetett az út Cannes-ba a Rose D'or névre hallgató jachttal.

Két érdekes kérdés merül fel tehát Mészárosék jachtja körül:

Miből üzemeltetik a csúcskategóriás 27 milliárd forintos hajót? Az Euroleasing Zrt. tavaly 18 milliárdos bevétel mellett 1,6 milliárdos veszteséget könyvelt el, miközben a jacht üzemeltetési költsége úgy évi 2,4 milliárd forint.

Hol bukkan fel vajon legközelebb az álompár?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű