Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már készül az új Star Wars film, és tervben van az új trilógia is

Megtudjuk, hogyan tért vissza a Sith nagyúr.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sajtóhírek szerint máris, két hónappal a legújabb trilógiát lezáró Skywalker kora után, egy új Star Wars-film készül, ami teljes egészében Palpatine bolygóján, az Exagolon játszódik majd. Teljesen különálló film lesz, és arról szól majd, hogyan tért vissza a sötét Sith-mester, az Uralkodó.

Palpatine császár
Forrás: nuus.hu

A filmet J.D. Dillard fogja rendezni, a forgatókönyvet pedig a Luke Cage-et és a SHIELD ügynökeit jegyző Matt Owens írja. Egyelőre még sajnos nem tudni túl sokat a részletekről, illetve a film történetéről.

De ezen kívül is több Star Wars sztori készül a Disney égisze alatt. Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson saját trilógiát kap majd, de Taika Waititi-ről is pletykálják, hogy Star Wars-filmet fog rendezni. Közben pedig nyilván a The Mandalorian idén érkező második évadára is lehet várni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés