Már lehet pályázni a szombathelyi színház igazgatói posztjára

Szeptemberben jár le Jordán Tamás kinevezése, októbertől indul az új ciklus.

A hét elején jelent meg az önkormányzat pályázati felhívása a szombathely.hu-n. A Weöres Sándor Színház igazgatói posztjára jelentkezőknek három kritériumnak kell megfelelniük: szakirányú felsőfokú végzettséggel és legalább öt éves munkatapasztalattal kell rendelkezniük, valamint büntetlen előéletűeknek kell lenniük. A pályázóknak azt is meg kell határozniuk, hogy milyen terveik vannak a következő öt évre nézve, és a színház részletes programját is ki kell dolgozniuk erre a ciklusra. A pályázatokat egészen február végéig lehet beadni, az új igazgató pedig 2017. október 1-én léphet munkába.

Mészáros Zsolt

Mint arról már korábban írtunk Jordán Tamás elárulta, ki lesz a színház új főrendezője, és miért adta el a szombathelyi lakását 2016. January 14. 17:42 , a WSSz jelenlegi színházalapító igazgatója, Jordán Tamás, harmadszorra is indul a posztért. Közel egy éve készítettünk vele interjút, akkor azt mondta, hogy szeretné még egy kicsit nevelgetni az erős munka gyümölcsét.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet