Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eljött a nap, amire mindannyian vártunk! Zoomolhatunk Gyurcsány Ferivel

Kell-e jobb társaság a reggeli kávé mellé?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyurcsány előszeretettel tűnik fel itt is, ott is, amott is. 2019 őszén például csak úgy felbukkant egy szombathelyi bárban, Gyurcsány Ferenc váratlanul felbukkant a szombathelyi Óperint utcában 2019. September 27. 10:19 mely annyira váratlan volt, hogy már csak utólag tudott róla beszámolni a sajtó.

"Feri" már akkor is a fiatalok társaságát kereste, s nincs ez másként azóta sem. Korábban már elindította az Írj rám, Feri! kampányt, mely arról szólt, hogy Facebook Messengeren írhattunk Gyurcsány Ferencnek - és remélhetőleg ő is írt vissza.

A volt miniszterelnök azt is nagyon jól látja, hogy haladni kell a korral, a fiatalok pedig a járvány kezdete óta egyre szívesebben használják a Zoomot, mint alternatív kommunikációs formát.

Feri most regisztrált Zoomra, és arra bátorítja az ifjakat, hogy keressék fel a platformon és tegyenek fel kérdéseket.

Abból a szempontból szerencsés a platformváltás, hogy míg Messengeren bárki ráfoghatta Ferire, hogy nem is ő válaszol, hanem csak valamelyik sajtósa, addig itt webkamerán győződhetünk meg róla, hogy valóban a volt miniszterelnök mosolyog vissza ránk.

Egyrészről tök jó, hogy manapság már egy volt miniszterelnökkel is felvehetjük a közvetlen kapcsolatot, másrészről viszont aggasztó a gondolat, hogy Feri pár éven belül akár már a spájzunkban is ott lehet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Gyurcsány Ferenc váratlanul felbukkant a szombathelyi Óperint utcában

Az egykori miniszterelnök járja az országot és a fiatalok társaságát keresi.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra