Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eljött a nap, amire mindannyian vártunk! Zoomolhatunk Gyurcsány Ferivel

Kell-e jobb társaság a reggeli kávé mellé?

Gyurcsány előszeretettel tűnik fel itt is, ott is, amott is. 2019 őszén például csak úgy felbukkant egy szombathelyi bárban, Gyurcsány Ferenc váratlanul felbukkant a szombathelyi Óperint utcában 2019. September 27. 10:19 mely annyira váratlan volt, hogy már csak utólag tudott róla beszámolni a sajtó.

"Feri" már akkor is a fiatalok társaságát kereste, s nincs ez másként azóta sem. Korábban már elindította az Írj rám, Feri! kampányt, mely arról szólt, hogy Facebook Messengeren írhattunk Gyurcsány Ferencnek - és remélhetőleg ő is írt vissza.

A volt miniszterelnök azt is nagyon jól látja, hogy haladni kell a korral, a fiatalok pedig a járvány kezdete óta egyre szívesebben használják a Zoomot, mint alternatív kommunikációs formát.

Feri most regisztrált Zoomra, és arra bátorítja az ifjakat, hogy keressék fel a platformon és tegyenek fel kérdéseket.

Abból a szempontból szerencsés a platformváltás, hogy míg Messengeren bárki ráfoghatta Ferire, hogy nem is ő válaszol, hanem csak valamelyik sajtósa, addig itt webkamerán győződhetünk meg róla, hogy valóban a volt miniszterelnök mosolyog vissza ránk.

Egyrészről tök jó, hogy manapság már egy volt miniszterelnökkel is felvehetjük a közvetlen kapcsolatot, másrészről viszont aggasztó a gondolat, hogy Feri pár éven belül akár már a spájzunkban is ott lehet.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Gyurcsány Ferenc váratlanul felbukkant a szombathelyi Óperint utcában

Az egykori miniszterelnök járja az országot és a fiatalok társaságát keresi.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra