Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ne keresgéljen, mutatjuk, milyen lesz a március 15-e Vas megyében

Itt vannak Kőszeg, Körmend, Sárvár és Vasvár március 15-i programjai!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem kell tovább keresnie, összeszedtük a legjobb vidéki programokat, egyszóval minden, ami Vas megye:

Városi megemlékezés, fáklyás felvonulás és Ismerős Arcok - március 14., hétfő 18:30-tól @ Vasvár, Béke úti óvodától

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Vasváron már március 14-én városi megemlékezést tartanak, 18:30-kor a Béke úti óvodától fáklyás felvonulás indul. A felvonulás után V. Németh Zsolt államtitkár mond ünnepi beszédet a Nagy Gáspár Kulturális Központban, ahol másnap este 20 órától az Ismerős Arcok ad koncertet.


Színes programok - március 15., kedd 10:00 órától @ Sárvár, Nádasdy vár

Sárváron a programok már 10 órakor megkezdődnek, a Nádasdy várban műhelyfoglalkozások és zenés mesejátékok várják a gyerekeket. Este 19 órától a Nádasdy Múzeum dísztermében a Michael Mussilami Trio jazz koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők.


Városi ünnepség - (március 15., kedd 15:00 órakor @ Körmend, Szabadság Tér)

Körmenden 15 órakor kezdődik a Szabadság téren a városi ünnepség, ahol Szabó Ferenc, Körmend alpolgármestere mond beszédet, majd a Sebő együttes lép fel. Az ünnepség alatt Kossuth Lajos szobrának és a körmendi honvédek emlékművét is koszorúzzák.


Forradalmi Piknik - (március 15., kedd 15:00 órakor @ Torony,Művelődési Ház)

Jó idő esetén a résztvevők a toronyi Művelődési Háztól elsétálhatnak a 600 éves gesztenyefához. Rossz idő esetén a rendezvény a Művelődési Házban, illetve annak kertjében tartják meg.


Lencsevégen

, a 3 F-K Fotóklub kiállítása - (március 15., kedd 16:00 órakor @ Körmend, Városi Kiállítóterem)

16 órakora 3 F-K Fotóklub „Lencsevégen” című kiállítását nyitja meg Bebes István, Körmend polgármestere a városi kiállító teremben. A kiállítás április 23-ig lesz megtekinthető.


Halász János ünnepi beszéde - (március 15., kedd 16:30-kor @ Kőszeg, Jurisics tér)

Kőszegen 16:30-kor mond ünnepi beszédet a Jurisics téren Halász János országgyűlési képviselő, 17:15-től pedig a Művészeti Szemle díjátadó gálája lesz a Jurisics várban.


Koszorúzás és Pál Kriszti Kultúr Band - március 15., kedd 17:30-tól @ Szentgotthárd, Hősi Emlékmű

Szentgotthárdon 17:30-tól koszorúzás lesz a Hősi Emlékműnél, majd a Pál Kriszti Kultúr Band ad ünnepi műsort a Színházban.


Ezen kívül minden vasi programot megtalál részletesen a Nyugat programajánlójában !

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Programajánló

Hirdetés