Mariupol elesett, az oroszok üdülővárost csinálnának belőle

Itt tartanak a dolgok a háború tizenkettedik hetében.

– A nyár végéig meghosszabbítaná a hadiállapotot az ukrán elnök: Volodimir Zelenszkij javasolta a hadiállapot és az általános mozgósítás meghosszabbítását. A javaslat szerint május 25-től 90 nappal, augusztus végéig hosszabbítanák meg a hadiállapotot, ami az eddigi két 30 napos hosszabbításhoz viszonyítva már jól mutatja, hogy az ukrán vezetés is egy hosszasan elhúzódó háborúval számol.

– Az oroszok lerombolnák az Azovsztal maradékát, üdülővárosként építenék újjá Mariupolt: Ha már Mariupolt porig rombolták, az oroszok az ukrán ellenállás utolsó szimbólumát, az Azovsztal acélgyárat is megsemmisítenék, és inkább üdülőtelepként építenék újjá a várost.

– Putyin azért két barátjára bizton számíthat: Erdogan török elnök a svédek és a finnek NATO-csatlakozását, Orbán Viktor az olajembargót fúrja bőszen – írja a 444.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek