Márki-Zay a parlamenti munka bojkottjára kéri az ellenzéki képviselőket, amíg Hadházy nem teheti le az esküjét

Az áprilisi választások után Hadházy Ákos egyedüliként bojkottálta a parlament alakuló ülését, Kövér László pedig azóta nem adott lehetőséget arra, hogy letehesse az esküt.

"Felkérem az ellenzéki pártokat a parlamenti munka bojkottjára" címmel posztolt Márki-Zay Péter. Az ellenzék volt miniszterelnök-jelöltje ismerteti Hadházy Ákos álláspontját, miszerint a jelenlegi kormány "nem tisztességes versenyben nyert a választásokon, becsapta a választókat."

"Tisztelt Pártvezetők és Frakcióvezetők! Tegyünk együtt a demokráciáért, tegyenek a jogállamiság felé egy lépést azzal, hogy amíg Hadházy Ákos nem teheti le az esküt, addig felfüggesztik a parlamenti munkát" - írja Márki-Zay.

Felkéri az esküt tett ellenzéki parlamenti képviselőket, hogy ne "asszisztáljanak tovább a Kövér László és a Fidesz által diktált szabályokhoz, amíg Hadházy Ákos, a zuglóiak által megválasztott, egyéni mandátumot nyert képviselőtársuk nem tudja megkezdeni a munkáját."

Az áprilisi választások után Hadházy Ákos egyedüliként bojkottálta a parlament alakuló ülését, Kövér László pedig azóta nem adott lehetőséget arra, hogy letehesse az esküt - írja a klubradio.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek