Márki-Zay pártot alapít

Mindenkinek, de főként a fiataloknak.

A civilek pártját szeretné megalapítani Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester. A hétfő reggeli Facebook-bejegyzésében azt írta, hogy a 2022-es választáson a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a civilek nagyon sok hátrányt szenvedtek az ellenzéki együttműködésben amiatt, hogy az érdekeiket nem tudták egy párton keresztül érvényesíteni.

Ezért egy olyan jobbközép irányultságú néppártot hoz létre, amelyben ott vannak a konzervatívok, a keresztények, a zöldek és a liberálisok is.

A pártalapítással kapcsolatos kérdésekre a Mindenki Magyarországa Mozgalom május végi tisztújításán válaszolnak. Márki-Zay azt is írta, reméli, hogy sok szakember és politikus melléjük áll, de azt szeretnék, ha ez a párt a fiatalokra épülne – írja a klubradio.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek