Márki-Zay Péter szeretne egy hetedik, saját frakciót

A civileknek és kispártoknak szeretne parlamenti képviseletet biztosítani.

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt hétfőn este Márki-Zay Péter, aki többek között arról is beszélt, hogy akar egy hetedik, saját frakciót, mert parlamenti képviseletet szeretne biztosítani azoknak, akiket az ellenzéki megállapodás hat pártja kihagyott: a civileknek és a kispártoknak.

Szerinte erre Pálinkás József pártja, az Új Világ Néppárt (ÚVNP) a legalkalmasabb, de a civilek kijelölésébe Márki-Zaynak is lesz beleszólása. A tárgyalások viszont elsősorban a programról és nem a listáról szólnának.

Mészáros D. Zsolt

„Nagyon szeretném, hogyha lenne egy saját frakcióm, nem is egy, hanem hat vagy hét, ezt az ellenzéket egyesíteni kell” – mondta, majd hozzátette, hogy irányadónak tartja a hatpárti megállapodást, de nem feltétlenül kötelező érvényűnek, mert azt nem tudja, hogy a pártok miben egyeztek meg egymással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet