Márki-Zay Péter szeretne egy hetedik, saját frakciót

A civileknek és kispártoknak szeretne parlamenti képviseletet biztosítani.

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt hétfőn este Márki-Zay Péter, aki többek között arról is beszélt, hogy akar egy hetedik, saját frakciót, mert parlamenti képviseletet szeretne biztosítani azoknak, akiket az ellenzéki megállapodás hat pártja kihagyott: a civileknek és a kispártoknak.

Szerinte erre Pálinkás József pártja, az Új Világ Néppárt (ÚVNP) a legalkalmasabb, de a civilek kijelölésébe Márki-Zaynak is lesz beleszólása. A tárgyalások viszont elsősorban a programról és nem a listáról szólnának.

Mészáros D. Zsolt

„Nagyon szeretném, hogyha lenne egy saját frakcióm, nem is egy, hanem hat vagy hét, ezt az ellenzéket egyesíteni kell” – mondta, majd hozzátette, hogy irányadónak tartja a hatpárti megállapodást, de nem feltétlenül kötelező érvényűnek, mert azt nem tudja, hogy a pártok miben egyeztek meg egymással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet