Márki-Zay Péter úgy tudja, a közvélemény-kutatások az ellenzék előnyét mérik

Van, csak nem látszik.

Az ellenzéki szövetség miniszterelnök-jelöltje szerint „az óriási állami pénzköltések, a mindenhonnan ömlő kormányzati propaganda csalja meg a választók érzékeit” . Ez a magyarázata annak – vélekedik Márki-Zay, hogy az ellenzék előnyét, amelyet közvélemény-kutatások mérnek, nem látják.

A Facebook-oldalán azt írja Márki-Zay, hogy van még egy magyarázat erre a jelenségre: „a Fidesz krumpliosztással, buszoztatással, tömeges átjelentkezéssel, szavazatvásárlással, próbál majd szavazatokat szerezni. Ismerjük Orbán gonoszságát és elszántságát, ebben is van logika” – idézi az atv.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek