Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Márki-Zay Péter vállalná, hogy ő legyen az ellenzék miniszterelnök-jelöltje

A hódmezővásárhelyi polgármester előválasztást akar.

Márki-Zay Péter elindulna egy előválasztáson azért, hogy ő legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelölte – erről a hódmezővásárhelyi polgármester az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt kedden.

Forrás: mno.hu

"Nyilván rengetegen keresnek ezzel, de nem pártok. Én azt gondolom, hogy az a derék hozzáállás, hogyha mindenki, aki az ország jövője iránt komoly felelősséget érez, és úgy érzi, vagy mások úgy érzik, őbenne van a bizalmuk sokaknak, akkor természetesen egy előválasztáson való részvételre én azt gondolom, hogy felelősen nem lehet nemet mondani" – mondta Márki-Zay, aki Karácsony Gergely főpolgármestert is kiváló jelöltnek tartaná, így szerinte neki is vállalnia kellene a miniszterelnök-jelöltséget.

Márki-Zay szerint az ellenzéknek akkor lehet esélye a sikerre a 2022-es választáson, ha lesz előválasztás.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek