Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Masszív, százfős tömeg gyűlt össze a Szabadság téren Donald Trump beiktatását ünnepelni

Plusz az újságírók.

A magát nemzeti radikálisként meghatározó, korábban a New York Polgári Kört megalapító Szilágyi Ákos szervezésében kezdődött el péntek délután ötkor a budapesti amerikai nagykövetségtől egy kőhajításnyira álló Reagan-szobornál a Trump-üdvözlő buli. Ami a létszám alapján inkább csak egy osztálytalálkozónak tetszett.

Eredetileg olyan kormányhoz dörgölőzők szólaltak volna fel, mint Bayer Zsolt, Bencsik András, Bogár László, Nógrádi György és Tóth Gy. László - végül a szervezőn kívül csak a bőrdzsekós Bayer járult a mikrofonhoz.

Unger András

Donald Trump fantasztikus személyek sorába áll be

- hangzott el kezdésként a mikroszínpadon, illetve az is, hogy egy új alapokon nyugvó magyar-amerikai kapcsolatban bízva gyűltünk itt ma össze.

Majd megjelent a hazai negatívjelző-halmozós gyűlöletbeszéd pápája, Bayer Zsolt, aki rögtön Index-idézettel nyitott, miszerint Barack Obama jóformán semmit nem tudott elintézni, ezért egyvalami jót mégiscsak hozzá kellett tenniük a cikk végére: Amerika liberálisabb lett. Drogliberalizáció, melegházasság, abortusz engedélyezése - ennyit tudtak felsorolni pozitívumként, ezeket a halálkultuszokat.

És ez ki is jelölte az új elnök mozgásterét

- közölte a bőrdzseki még mindig ellenállhatatlanul rokonszenves tulajdonosa.

Unger András

Később a szervező még annyit mondott, hogy ha valaki ennyi gyalázkodást kap, az jót jelent, és

ha Magyarországon 2010-ben fülkeforradalom volt, akkor ami Amerikában történt, az még fülkeforradalmabb.

Bayer Zsolt még visszatért végül egy közjátékra a didergők nagy megelégedésére, elmondva, hogy a 444 azzal a címmel kezdett tudósítani a gyülekezésükről, hogy "Magyar szánnivalóak" támogatják Trumpot a Szabadság téren . A közönség hördült is egy közepeset, kár, hogy Bayer ügyesen csúsztatva elfelejtette azt az apróságot közölni, hogy ezt a kifejezést nem a híroldal találta ki, hanem konkrétan ez volt kiírva egy monitorra a buli kezdetén, csak angolul .

Most, hogy jót mulattunk a napi fideszes igazságtorzításon, nézzünk még pár képet a Szabadság téri ceremóniáról, aztán kezdjük el a hétvégét rendesen és stresszmentesen!

Unger András
Unger András
Unger András
Unger András

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra