Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Maszkos rabló borult fel Szombathely határában egy tonna kenyérrel

Balogunyomban támadta meg egy maszkos férfi az egyik pékség pékárut szállító alkalmazottját, majd dulakodás után elszáguldott a kenyeresautóval. Nem jutott messzire.

Azt egyelőre nem tudjuk, vajon üldözték-e már a rendőrök a teherautót, annyi viszont biztos, hogy a rabló nagy sebességgel érkezett Gyöngyöshermán irányából a 87-es út kereszteződéséhez, a teherautó átsodródott a főúton, majd egy nagy táblát kidöntve árokba csapódott, és a tetejére fordult.

A rabló információink szerint megúszta könnyű sérüléssel, a rendőrök a helyszínen őrizetbe vették.

A kirabolt férfitől megtudtuk, hogy hajnali három óra körül Balogunyomban támadta meg a bokorból kiugró símaszkos férfi, akivel dulakodott, de végül hagyta, hadd vigye az autót az illető. A fiatalember pékárut szállított az egyik boltba, ahogy azt más napokon is megtette, a rabló feltehetőleg ezt kifigyelte, és a teherautóra fájt a foga.

Rabolt kenyeresautóval borult fel egy férfi Szombathely határában
Rabolt kenyeresautóval borult fel egy férfi Szombathely határában
Tánczos Mihály

Az elrabolt járműben egy tonnányi pékáru volt. A pékség kirabolt alkalmazottjának mobiltelefonja nem került elő.

A rendőrség közleménye

Egy pékség munkatársa kérte a rendőrség segítségét 2015. június 5-én 3 óra 6 perckor, mivel Balogunyomban, árupakolás közben egy ismeretlen férfi előbb dulakodott vele, majd elhajtott a bejelentő kezelésére bízott kis tehergépkocsival. A rendőrök haladéktalanul a jármű keresésére indultak.

A feltételezett elkövető nem jutott messze, a 87-es számú főút és a Szombathely, Rumi külső út kereszteződésében 3 óra 16 perckor a járművel felborult. A rendőrök elfogták a járművezetőt, elszámoltatása folyamatban van.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a baleset miatt érintett útszakaszon félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra