Mától használhatjuk a Szombathely és Győr közti gyorsforgalmi utat

Este hatra mindkét sáv nyitva lesz az autók előtt a Hegyfalu és Csorna közti szakaszon is.

Néhány napja még Áder János fogja átadni az M86-os Hegyfalu és Csorna közti szakaszát 2016. October 23. 14:20 a Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő Zrt. (NIF) is úgy tudta, hogy legkésőbb október végén adják át a forgalomnak az M86-os gyorsforgalmi út még hátralévő, mintegy 33 km-es szakaszát Hegyfalu és Csorna között.

Bonyhádi Zoltán

Az Útinform azonban megelőzte a ma délutáni ünnepélyes útavatást Áder János fogja átadni az M86-os Hegyfalu és Csorna közti szakaszát 2016. October 23. 14:20 , és ezzel Áder János köztársasági elnököt is, és közzétette , hogy az új út már ma (kedd) délutántól használható lesz. Az ünnepség után 16 órakor a Csorna felőli oldalt, majd 18 órakor a Szombathely felé vezető sávokat nyitják meg.

Információink szerint az M86-oson január 1-től kell majd útdíjat fizetni, de ezt a ma délutáni ünnepségen leellenőrizzük. Az útavatásról természetesen részletesen beszámolunk majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet