Mától használhatjuk a Szombathely és Győr közti gyorsforgalmi utat

Este hatra mindkét sáv nyitva lesz az autók előtt a Hegyfalu és Csorna közti szakaszon is.

Néhány napja még Áder János fogja átadni az M86-os Hegyfalu és Csorna közti szakaszát 2016. October 23. 14:20 a Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő Zrt. (NIF) is úgy tudta, hogy legkésőbb október végén adják át a forgalomnak az M86-os gyorsforgalmi út még hátralévő, mintegy 33 km-es szakaszát Hegyfalu és Csorna között.

Bonyhádi Zoltán

Az Útinform azonban megelőzte a ma délutáni ünnepélyes útavatást Áder János fogja átadni az M86-os Hegyfalu és Csorna közti szakaszát 2016. October 23. 14:20 , és ezzel Áder János köztársasági elnököt is, és közzétette, hogy az új út már ma (kedd) délutántól használható lesz. Az ünnepség után 16 órakor a Csorna felőli oldalt, majd 18 órakor a Szombathely felé vezető sávokat nyitják meg.

Információink szerint az M86-oson január 1-től kell majd útdíjat fizetni, de ezt a ma délutáni ünnepségen leellenőrizzük. Az útavatásról természetesen részletesen beszámolunk majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet