Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Medve sétált Miskolc utcáin az éjjel

A Miskolci Önkormányzati Rendészet kamerái észlelték az állatot.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Valamivel éjjel fél egy után tűnt fel az állat a Testvériség utcán, majd a villamossíneken haladt a város felé, később visszafordult a Torontáli utcára, majd 0:49-kor az Őzugró utca felé haladva eltűnt a kamera látószögéből – írja a 24.hu a miskolci önkormányzat közleményére hivatkozva.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A rendészek értesítették a rendőrséget, az önkormányzat pedig felveszi a kapcsolatot a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság és a vadaspark szakembereivel. Néhány nappal korábban a Lyukóvölgyben találtak medvenyomokat a sáros talajon, a Magyar tanyán, az egyik kerítésen pedig az állat bundájából származó szőrcsomókat is találtak.

Az önkormányzat arra kérte a polgárőrséget és a rendészet munkatársait, hogy hívják fel a környéken élők figyelmét az esetleges veszélyekre. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság szakemberei arra hívják fel a figyelmet, hogy a medvét el kell kerülni, mert a bocsok közelében nagy valószínűséggel az anya is ott van, és a legtöbb konfliktus pedig az anyamedvékhez köthető.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés