Medvegyev: „Az új orosz területek védelmére bármilyen fegyver bevethető”

"A Nyugatnak és a NATO-országok polgárainak meg kell érteniük, hogy Oroszország a saját útját választotta. Nincs visszaút.”

„Népszavazásokat fognak tartani, a donbasszi köztársaságok és más területek csatlakozni fognak Oroszországhoz” – írja a Telegramon Dmitrij Medvegyev korábbi orosz elnök és miniszterelnök, a biztonsági tanács alelnöke. „Az összes csatlakozott terület védelmét jelentősen meg fogják erősíteni az orosz fegyveres erők” – teszi hozzá.

Azt is írja, hogy az új területek védelmére bármilyen orosz fegyver – beleértve a stratégiai nukleárisakat és az új elveken alapulókat is - bevethető.

„Ezért a különböző tábornoki rangjelzéssel rendelkező nyugdíjas idiótáknak nem kell minket a Krím elleni NATO-csapással riogatniuk. A hiperszonikus rakéták garantáltan sokkal gyorsabban képesek elérni európai és amerikai célpontokat.”

Szokott módon fenyegető hangvételű írását azzal zárja, hogy „a Nyugatnak és a NATO-országok polgárainak meg kell érteniük, hogy Oroszország a saját útját választotta. Nincs visszaút.” - írja aThe Guardian nyomán a 444 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek