Még a nyáron Budapestre vonulnának a gazdák

Ezt Szabó Bálint ígéri nekünk.

Országos gazdatüntetést hirdetett idén nyárra Szabó Bálint szegedi független önkormányzati képviselő, a Magyar Kacsa- és Lúdszövetség elnöke. Mint a Magyar Hangnak elmondta, eddig 1500-an jelezték, hogy részt vennének az eseményen, melynek során először Budapestre, majd különböző vidéki városokba vonulnának a gazdák.

Szabó Bálint azt is hozzátette, hogy nem egy bizonyos döntés ellen tiltakoznak, hanem az általános állapotok tarthatatlanságára kívánják felhívni a figyelmet, úgymint az aszály és jégkárok elleni védelem hiányára, a kamarák nem megfelelő működésére, valamint az új rezsiszabályozás gazdálkodókra gyakorolt hatására. A képviselő ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy Parragh László katával és kisvállalkozókkal kapcsolatos kijelentései lökést adtak a tüntetés gondolatának megszületéséhez.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek