Még nem lefutott Hende Csaba jelöltsége?

Balázsy Péter kezet fogott Orbán Viktorral a kötcsei pikniken. Van ennek jelentősége?

Eddig majdnem mindenki biztosra vette, hogy a Fidesz Hende Csabát indítja jövő tavasszal az országgyűlési választásokon Vas megye 1-es számú választőkerületében.

De most felmerültek kérdőjelek, még ha nem is tudni pontosan, hogy mekkorák.

Czeglédy Csaba szúrta ki egy, a kötcsei találkozón készült videónak a részletét, ahol a miniszterelnök kezet fog Balázsy Péter megyei főjegyzővel. Az ellenzéki politikus szerint nem lehet véletlen, hogy a Fidesz korábbi polgármesterjelöltje pont most tűnik fel a miniszterelnök videójában, merthogy ez annak a jele lehet, hogy nem dőlt el, ki is indul a szombathelyi választókerületben.

Az ominózus pillanat.
Forrás: Facebook.com / Orbán Viktor

A videó kapcsán megkérdeztük Balázsyt, hogy a kézfogás valóban azt jelenti-e, hogy őt indítja a Fidesz Szombathelyen, de nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Azt az információnkat viszont megerősítette, hogy korábban is részt vett már a találkozón.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet