Még soha nem volt olyan mélyen a forint, mint ma

A halasztott orosz gázfizetés és az uniós megállapodást elősegítő törvényjavaslatok parlamenti szavazása segített a forinton, de ez csak átmeneti volt.

Hajszálnyira megközelítve a hétfőn elért történelmi mélypontját, 425,9914 forint volt az euróárfolyam szerdán, dél után. Utána picit visszaerősödött 423,5-re, később viszont mégis elérte az új mélypontot, 426,05 forinton is állt az árfolyam.

A dollárral szemben 429,934-ra gyengült a forint, majd itt is sikerült visszakapaszkodni 426,9-ig.

A svájci frankkal szemben 436,5 lett a napi leggyengébb pont, onnan visszajött 428,5-ig. De így is mindegyik devizával szemben 1–1,8 százalék közötti a gyengülés a nyitóértékhez képest. Az euróval szemben csak 30 fillérre volt dél körül a forint a hétfőn elért történelmi mélyponttól, később viszont meghaladta azt.

( portfolio )
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek