Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még12nap.
Légy része az igazságnak!

Megalakult a Közösen Vas Megyéért Egyesület

Elnöke Bana Tibor lett.

Ma tíz alapító taggal, polgármesterrel és önkormányzati képviselőkkel megalakult a Közösen Vas Megyéért Egyesület, amelynek elnöke Bana Tibor, független országgyűlési képviselő, munkáját Rába Kálmán elnökhelyettesként, Seiler Tamás pedig titkárként segíti majd. Alapító tagok még: Mihátsiné Dózsa Hajnalka, Ostffyasszonyfa polgármestere, Bartakovics Andrea és Orbán Viktor szentgotthárdi önkormányzati képviselők, Bedők Zsolt, Laczó Zoltán, Varga Márk és Völgyi Péter. A tíz alapító az egyesület elnökével kijelentette: „Ajtónkat kinyitjuk mindenki előtt, aki tenni szeretne megyénkért. Várjuk sorainkba a polgármestereket, önkormányzati képviselőket, civileket és minden tenni akaró Vas megyeit.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra