Megfenyegette a kormányhivatal alkalmazottját, elítélték

90 nap elzárásra ítélte a nőt a Sárvári Járásbíróság.

A Sárvári Járásbíróság bíróság elé állítás keretében, zaklatás miatt 90 nap elzárásra ítélt egy más ügyben jogerősen kiszabott elzárást töltő nőt.

A bíróság közleménye szerint a vádlott 2024. március 4-én délután megjelent a Vas Vármegyei Kormányhivatal Sárvári Járási Hivatalának Hatósági és Gyámügyi Osztályán, ahol a gyámügyi szakügyintéző sértett egy határozatot kézbesített a terheltnek. A vádlott a határozat átvételét követően szidalmazta a sértettet, azt mondta neki, hogy „na te büdös k.., ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni”, majd többször megfenyegette azzal, hogy ha kiteszi a lábát az utcára, akkor megöli.

A vádlott fenyegetése a sértettben komoly félelmet keltett, a sérelmére elkövetett személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt joghatályos magánindítványát előterjesztette.

Az ítélet jogerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló