Meghalt Berki Krisztián – Frissítve

41 éves volt.

A Blikk értesülései szerint péntek reggel meghalt a focikapusból lett médiasztár, Berki Krisztián. A lap információit a rendőrség is megerősítette, részleteket későbbre ígértek.

Berki Krisztián Szombathelyen.
BZ

A Blikk egyébként már korábban megírta, hogy péntek reggel több rendőrautó és egy mentőautó is megjelent egy budapesti IX. kerületi társasháznál, ahol Berki Krisztián lakott. A szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a lakás körül és már korábban is voltak kint a rendőrök.

A lap azt írja, ott van a helyszínen Berki felesége, Mazsi, illetve megérkezett volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is.

Az esettel kapcsolatban a rendőrség korábban azt nyilatkozta az Origónak, hogy haláleset miatt tartanak szemlét, idegenkezűség nem merült fel, tehát nem gyilkosság történt.

Frissítés – 10:50

Berki felesége, Mazsi is megerősítette a híreket, így nyilatkozott a Borsnak:

Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk.

Berki Krisztián Szombathelyen

Berki Krisztián 2014-ben Szombathelyen járt. Akkor először a Bartók Teremben a Hollywood Classics előadásán bukkant fel, ahol szelfizett néhányat, majd elhagyta az előadást.

Berki Krisztián Szombathelyen
Kattintson a képre a galériához!
BZ

Később a hangversenyterem alatti kávézóban vettek fel jeleneteket az akkor futó Édes Élethez. Itt már Czippán Anett is csatlakozott a stábhoz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű