Meghalt Olivia Newton-John

A Grease című film sztárja 73 éves volt.

Meghalt Olivia Newton-John, négyszeres Grammy-díjas énekesnő, akit a Grease című filmben az egész világ megismert és örökre megkedvelt.

John Easterling, a 73 éves színésznő férje szerint hétfő reggel, dél-kaliforniai otthonukban, szerettei körében hunyt el.

A művésznőt 30 éve mellrákkal diagnosztizálták. Halálának okát nem hozták nyilvánosságra, de egy, a családhoz közel álló forrás a TMZ-nek azt mondta: Egy harmincéves út után végül elvesztette a küzdelmet a rákkal szemben.

Olivia Newton-John és John Travolta a Grease című filmben
Forrás: Northphoto

A négyszeres Grammy-díjas angol–ausztrál énekesnő és színésznő a hetvenes évek legsikeresebb angol nyelvű énekesnője volt, emellett az egész világ megszerette John Travolta partnereként 1978-ban a Grease (Pomádé) című filmben Sandy szerepében.

A film több dala is világsláger lett, mint például a You're the One that I Want, a Summer Nights és a Hopelessly Devoted to You, de Newton-John legnagyobb slágere a Physical volt 1981-ben, amely tíz hétig vezette az amerikai slágerlistát - írja a TMZ .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű