Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meghosszabbítják a hitelmoratóriumot

A miniszterelnök számolt be a döntésekről. Nem mindenkinek, és nem mindenkinek automatikusan.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Döntött a hitelmoratórium meghosszabbításának feltételeiről a Gazdaságvédelmi Operatív Törzs. A háztartások számára adott moratóriumot meghosszabbítják január elsejétől további hat hónapig.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

• gyermeket nevelő családok (gyermekek számától függetlenül)

• nyugdíjasok

• munkanélküliek

• közfoglalkoztatottak

számára. Nekik nincs teendőjük, ha élni akarnak ezzel, a hosszabbítás automatikus.

A vállalkozóknak be kell jelenteniük, ha kérik a moratóriumot. Akkor lesznek rá jogosultak, ha a bevételük több mint 25 százalékkal csökkent az elmúlt időszakban. - írja az infostart.hu .

A kormányfő azt is közölte, hogy a járvány kezdete előtt felvett háztartási és vállalkozási hiteleknél 6 hónapos felmondási tilalmat vezetnek be.

Az eredetileg 2020 végéig meghirdetett hitelmoratórium eddig 1 millió 600 ezer családnak és 60 ezer vállalkozásnak segített, összesen 2000 milliárd forint maradt náluk – ismertette a miniszterelnök.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés