Megint megtisztult Szombathely egy kisebb része

Nagyon dübörög az őszi utcatakarítás...

Ezúttal a szombathelyi Bem József utcában végeztek utcatakarítási munkákat néhány nappal ezelőtt - közölte az önkormányzat Facebook-oldalán.

Megy a munka ezerrel...
Facebook/Szombathely MJV

Azt írták, a közterület-felügyelet segítségével szeptember 25-én lezárták a Bem József 31. előtti parkolót, hogy az autók ne zavarják a munkát. Így most azokat a részeket is sikerült megtisztítani, amelyeket már évek óta nem sikerült. Hozzátették, a takarítás után a Szompark fametszési és parkfenntartási munkákat is végzett, sőt, újrafestették az útburkolati jeleket is.

Az önkormányzat azt is közölte, kedvező időjárás esetén az utcatakarítás szeptember 29-én folytatódik, ugyancsak a Bem József utcában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet