Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videón: megint merész sofőröket fogtak a rendőrök a 84-esen: gyorshajtások, záróvonalon előzés

Hétvégén megint ellenőrzést tartott a 84-es főúton a rendőrség.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2020. június 13-án és 14-én közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a Vas megyei utakon. Az ellenőrzések célja továbbra is a közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése volt.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Egy autós a 84-es számú főúton, Keléd térségében a záróvonalat átlépve, az „Előzni tilos” jelzőtábla tilalma ellenére előzte meg az előtte haladó járművet. Vele szemben a közlekedésrendészeti járőrök a szabálytalan előzés miatt helyszíni bírságot szabtak ki és hat büntetőpontot adtak.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ellenőrzések ideje alatt a rendőrök két olyan járművezetővel szemben is intézkedtek, akik jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb sebesség felső határát. A 84-es számú főúton egy sofőr Kissomlyó térségében 90 km/h helyett 157 km/h sebességgel haladt, egy másik sofőr pedig Duka térségében közlekedett 90 km/h helyett 161 km/h sebességgel. Velük szemben a rendőrök közigazgatási bírságot szabtak ki és mindkettőjüknek hat büntetőpontot adtak.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés