Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megivott kilenc sört, majd halálra gázolt egy szavazásra igyekvő idős nénit

Közel 80-as tempóval sodródott ki.

Egy többszörösen büntetett férfi április 7-én egész éjjel egy nyíregyházi szórakozóhelyen italozott. Le is gurított nyolc sört. Ez még nem lett volna baj, az alkoholfogyasztás ugyanis nincs összefüggésben a büntetett előélettel.

Az már inkább, hogy miután barátai reggel hazavitték, autóval elindult bevásárolni. Sőt, megivott egy kilencediket is.

Ezután újra autóba ült, hazaindult. 70-80 km/h körüli tempóval egy enyhe balkanyarból kisodródott, elvesztette uralmát a kocsi felett, áthajtott a szemközti oldalra, ahol elgázolta az útpadkán vele szemben szabályosan közlekedő idős asszonyt, aki éppen a szavazásra tartott, hiszen ekkor volt az országgyűlési képviselő-választás.

A néni olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A vádlott vérében közel 2 ezrelék volt az alkohol koncentrációja, ami közepes fokú ittas állapotot jelent. Szervezetében kábítószert is találtak, ugyanis korábban amfetamint fogyasztott.

Az ügyész halált okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével és kábítószer birtoklásának vétségével vádolja a férfit, aki előzetes letartóztatásban van az eljárás kezdetétől. Az ügyész a vádiratban börtönbüntetés kiszabását indítványozta, valamint azt, hogy a bíróság tiltsa el a vádlottat a közügyektől és a közúti járművezetéstől.

(Via Ügyészség )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra